Merken

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Vandaar dat we in de winkel graag merken voeren van de hoogste kwaliteit.

Bose

Bose staat al decennia lang bekend om de fantastische geluid kwaliteit die ze weten te produceren uit de kleinste speakers. U vind bij ons in de winkel dan ook de een ruime hoeveelheid Bose producten die u allemaal zelf kan uitproberen. Het is tenslotte zo prettig om te weten wat je in huis haalt.

Schulthess

Mijn ideale partner.Een Zwitsers hoog-standje. Uitblinkend in al zijn eenvoud. Supersnel en muisstil.Mijn Schulthess.

Schulthess biedt professionele kwaliteit voor bij u in huis. Was- en droogmachines met 10.000 draaibeurten die onverslaanbaar zijn in kwaliteit, met nog een strak design ook.

Miele

Een begrip in menig huishouden. Miele combineert kwaliteit, gebruiksgemak en zorg voor al uw spullen. Al jaren hebben wij een uitstekende samenwerking met Miele en zijn we zelfs al een tijd officiële servicepartner.

Liebherr

Misschien beter bekend van de bouwplaats, maar ook ongeslagen op het koel- en vriesgebied. Zowel vrijstaand als inbouw is Liebherr de ideale koeler om in huis te hebben.

Bosch

Bekend bij de meeste mensen en met een goede reden. Bosch levert fantastische kwaliteit voor een uitstekende prijs. In bijna iedere productgroep vindt u in ons assortiment wel een product van Bosch.